tikiuna-om-1

tikiuna-om-2

Om TikiUna

I TikiUnas arkitektur förenas två världar; den sydeuropeiska, varma och färgstarka och den något stramare, svenska karga. En kombination som resulterar i unika och spännande lösningar.

Med stor lyhördhet och i nära kontakt med dig som kund, skapar jag arkitektur där funktion, estetik, material och ekonomi är viktiga grundstenar. Allt som byggs lämnar spår och mitt mål är att på ett omsorgsfullt sätt kunna bidra till en positiv och hållbar samhällsutveckling.

Jag jobbar med projekt över olika skalor och med såväl nybyggnation som ombyggnation – allt från den första idéskissen till upprättande av bygglovshandlingar och färdig projektering.

Jag som driver TikiUna har bred kunskap och mångårig erfarenhet från anställningar inom både privat och kommunal sektor.
Sedan 2011 arbetar jag i egen regi.

Jag genomgick min utbildning på Arkitekthögskolan i Sarajevo och där påbörjade jag också min yrkeskarriär. Kombinationen av två europeiska kulturer innebär att jag erbjuder lösningar som är enkla och funktionella – samtidigt som de kryddas med en tydlig och spännande karaktär.

”Det känns verkligen att Hatidza ritar kundens hus och inte arkitektens. Genom att lyssna på våra önskemål, sätta sig in i våra behov och verkligen förstå vem som skulle bo i huset, blev resultatet precis så som vi ville ha det”.

Jonas och Viktoria Wulker